Пошуковий запит: (<.>A=Акмен В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Захаренко В. О. Оцінка комплексного показника якості туалетного мила із витяжками рослинної сировини [Електронний ресурс] / В. О. Захаренко, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(10). - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6(10)__8 Запропоновано вдосконалення споживчих властивостей туалетного мила шляхом введення масляних витяжок рослинної сировини. Проведено оцінку комплексного показника якості нових зразків мила. Доведено наявність підвищених антиоксидантних та антибактеріальних властивостей, у порівнянні з традиційним твердим туалетним милом, і у 1,1 разу вищу оцінку якості, ніж контрольний зразок, що свідчить про можливість конкурентоспроможності.
|
2. |
Сорокіна С. В. Застосування інтерактивних інформаційних технологій в навчанні товарознавців-експертів [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен. // Науковий вісник Донбасу. - 2013. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvd_2013_3_24
|
3. |
Дюкарева Г. І. Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. О. Акмен, Ю. М. Бєлякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 452-460. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_72
|
4. |
Дюкарева Г. І. Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕД [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 564-571. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_89
|
5. |
Євлаш В. В. Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, В. А. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 120-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_20
|
6. |
Дюкарева Г. І. Характеристика властивостей цегли будівельної та її експертна оцінка [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. А. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 488-492. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_78
|
7. |
Євлаш В. В. Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Акмен, М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 295-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_49
|
8. |
Євлаш В. В. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 220-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_34
|
9. |
Постнов Г. М. Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. О. Акмен, А. Г. Ушакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 286-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_51
|
10. |
Головко М. П. Аналіз труднощів та розгляд альтернативних схем для вигідної інвестиційної діяльності іноземних компаній у будівельній галузі [Електронний ресурс] / М. П. Головко, С. В. Сорокіна, В. А. Акмен // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__4
|
11. |
Сорокіна С. В. Проведення екпертизи твердого туалетного мила [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 344-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_42
|
12. |
Євлаш В. В. Дослідження споживчих властивостей фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, та визначення їх якості протягом зберігання [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, В. О. Акмен // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_8
|
13. |
Сорокіна С. В. Експертиза якості голок для шиття, які імпортують в Україну [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_11
|
14. |
Сорокіна С. В. Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів з підвищеною біологічною та фізіологічною цінністю [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Г. О. Партола // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2015. - № 2. - С. 83-88 Суховій А. В., Тіхосова Г. А.. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2015_2_16
|
15. |
Акмен В. О. Показники якості дієтичних добавок, що містять гемове залізо, при різних способах їх подрібнення [Електронний ресурс] / В. О. Акмен // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 135-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_22
|
16. |
Сорокіна С. В. Експертиза різних сортів зрізаних троянд [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 342-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_34
|
17. |
Євлаш В. В. Адаптація методу кулонометричного титрування щодо визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та дієтичних добавок [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, В. Г. Міхайленко, В. О. Акмен // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2011. - № 5(3). - С. 56-59 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2011_5(3)__16 Наведено стислий аналіз найбільш відомих методів визначення антиоксидантної активності та запропоновано спосіб адаптації методу кулонометричного титрування для визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та нових дієтичних добавок "Редгем", "Калгем", "Фітогем" як у фільтрованих, так і нефільтрованих їх водних екстрактах.
|
18. |
Головко М. П. Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Л. О. Чуйко, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_19
|
19. |
Захаренко В. О. Впровадження сучасних технологій автоматичного обчислення при проведенні наукової роботи з дисципліни "Матеріалознавство споживчих товарів" [Електронний ресурс] / В. О. Захаренко, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_11
|
20. |
Богомолов О. В. Дослідження впливу різних чинників на збереження декоративності зрізаних гвоздик [Електронний ресурс] / О. В. Богомолов, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Є. В. Заплітняк // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_12 Висвітено проблему збільшення строків зберігання зрізаних квітів (ремонтантних гвоздик) у різних видах поживних середовищ. Шляхом дослідження стану зрізаної квіткової продукції під впливом різних чинників і середовищ встановлено, що найбільш ефективним методом підтримки життєвих процесів є зберігання її за умов регульованого газового середовища у поєднанні зі зберіганням вологим холодним способом.
|
| |