Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Акмен В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Захаренко В. О. 
Оцінка комплексного показника якості туалетного мила із витяжками рослинної сировини [Електронний ресурс] / В. О. Захаренко, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(10). - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6(10)__8
Запропоновано вдосконалення споживчих властивостей туалетного мила шляхом введення масляних витяжок рослинної сировини. Проведено оцінку комплексного показника якості нових зразків мила. Доведено наявність підвищених антиоксидантних та антибактеріальних властивостей, у порівнянні з традиційним твердим туалетним милом, і у 1,1 разу вищу оцінку якості, ніж контрольний зразок, що свідчить про можливість конкурентоспроможності.
Попередній перегляд:   Завантажити - 266.392 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Сорокіна С. В. 
Застосування інтерактивних інформаційних технологій в навчанні товарознавців-експертів [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен. // Науковий вісник Донбасу. - 2013. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvd_2013_3_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 142.633 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Дюкарева Г. І. 
Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. О. Акмен, Ю. М. Бєлякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 452-460. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_72
Попередній перегляд:   Завантажити - 910.352 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Дюкарева Г. І. 
Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕД [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 564-571. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_89
Попередній перегляд:   Завантажити - 745.71 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Євлаш В. В. 
Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, В. А. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 120-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 799.12 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дюкарева Г. І. 
Характеристика властивостей цегли будівельної та її експертна оцінка [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. А. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 488-492. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_78
Попередній перегляд:   Завантажити - 991.739 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Євлаш В. В. 
Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Акмен, М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 295-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_49
Попередній перегляд:   Завантажити - 219.581 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Євлаш В. В. 
Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 220-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 253.704 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Постнов Г. М. 
Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. О. Акмен, А. Г. Ушакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 286-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_51
Попередній перегляд:   Завантажити - 173.467 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Головко М. П. 
Аналіз труднощів та розгляд альтернативних схем для вигідної інвестиційної діяльності іноземних компаній у будівельній галузі [Електронний ресурс] / М. П. Головко, С. В. Сорокіна, В. А. Акмен // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 339.542 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Сорокіна С. В. 
Проведення екпертизи твердого туалетного мила [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 344-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 305.856 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Євлаш В. В. 
Дослідження споживчих властивостей фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, та визначення їх якості протягом зберігання [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, В. О. Акмен // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 368.745 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Сорокіна С. В. 
Експертиза якості голок для шиття, які імпортують в Україну [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 292.643 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Сорокіна С. В. 
Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів з підвищеною біологічною та фізіологічною цінністю [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Г. О. Партола // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2015. - № 2. - С. 83-88 Суховій А. В., Тіхосова Г. А.. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2015_2_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 569.627 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Акмен В. О. 
Показники якості дієтичних добавок, що містять гемове залізо, при різних способах їх подрібнення [Електронний ресурс] / В. О. Акмен // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 135-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 639.351 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Сорокіна С. В. 
Експертиза різних сортів зрізаних троянд [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 342-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.677 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Євлаш В. В. 
Адаптація методу кулонометричного титрування щодо визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та дієтичних добавок [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, В. Г. Міхайленко, В. О. Акмен // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2011. - № 5(3). - С. 56-59 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2011_5(3)__16
Наведено стислий аналіз найбільш відомих методів визначення антиоксидантної активності та запропоновано спосіб адаптації методу кулонометричного титрування для визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та нових дієтичних добавок "Редгем", "Калгем", "Фітогем" як у фільтрованих, так і нефільтрованих їх водних екстрактах.
Попередній перегляд:   Завантажити - 168.584 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
18.

Головко М. П. 
Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Л. О. Чуйко, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 268.621 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Захаренко В. О. 
Впровадження сучасних технологій автоматичного обчислення при проведенні наукової роботи з дисципліни "Матеріалознавство споживчих товарів" [Електронний ресурс] / В. О. Захаренко, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 299.637 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Богомолов О. В. 
Дослідження впливу різних чинників на збереження декоративності зрізаних гвоздик [Електронний ресурс] / О. В. Богомолов, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Є. В. Заплітняк // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_12
Висвітено проблему збільшення строків зберігання зрізаних квітів (ремонтантних гвоздик) у різних видах поживних середовищ. Шляхом дослідження стану зрізаної квіткової продукції під впливом різних чинників і середовищ встановлено, що найбільш ефективним методом підтримки життєвих процесів є зберігання її за умов регульованого газового середовища у поєднанні зі зберіганням вологим холодним способом.
Попередній перегляд:   Завантажити - 412.124 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського